MediaWatch

Ekstra Bladet føjer fodboldkampe til digitalt abonnement over sommeren

Digitale abonnenter hos Ekstra Bladet får den kommende måneds tid adgang til træningskampe i fodbold.

Hollandske Ajax Amsterdam er blandt de klubber, som spiller de kampe, som Ekstra Bladet har sikret sig rettighederne til. | Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Ekstra Bladet har sikret sig rettighederne til at vise en række fodboldtræningskampe hen over sommeren. Det oplyser mediet på sin hjemmeside.

I alt vil Ekstra Bladet vise 25 kampe i løbet af juli og begyndelsen af august. Blandt de klubber, der skal i aktion, er Arsenal, Borussia Dortmund og Ajax.

Kampene bliver en del af tilbuddet til de kunder, der abonnerer på Ekstra Bladet++ og Ekstra Bladet+++, som er de to dyreste af mediets tre digitale abonnementer.

Ekstra Bladet har tidligere givet adgang til live-fodbold bl.a. i form af Bundesligaen, den bedste tyske fodboldrække, som mediet havde rettigheder til i slutningen af 2017 og første del af 2018. Af anden live-sport meddelte Ekstra Bladet i maj, at mediet har sikret sig rettigheder til en række danske boksestævner.

Ekstra Bladet lægger liveboksning til digitalt abonnement 

Disclaimer: MediaWatch er en del af Watch Medier under JP/Politikens Hus, men har redaktionel frihed til at dække JP/Politikens Hus som alle andre medievirksomheder. Medarbejderne på MediaWatch og Watch Medier sidder på egen adresse og deltager ikke i orienterende medarbejdermøder i JP/Politikens Hus.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs