MediaWatch

Ekstra Bladet føjer fodboldkampe til digitalt abonnement over sommeren

Digitale abonnenter hos Ekstra Bladet får den kommende måneds tid adgang til træningskampe i fodbold.

Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Hollandske Ajax Amsterdam er blandt de klubber, som spiller de kampe, som Ekstra Bladet har sikret sig rettighederne til. Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Ekstra Bladet har sikret sig rettighederne til at vise en række fodboldtræningskampe hen over sommeren. Det oplyser mediet på sin hjemmeside.

I alt vil Ekstra Bladet vise 25 kampe i løbet af juli og begyndelsen af august. Blandt de klubber, der skal i aktion, er Arsenal, Borussia Dortmund og Ajax.

Kampene bliver en del af tilbuddet til de kunder, der abonnerer på Ekstra Bladet++ og Ekstra Bladet+++, som er de to dyreste af mediets tre digitale abonnementer.

Ekstra Bladet har tidligere givet adgang til live-fodbold bl.a. i form af Bundesligaen, den bedste tyske fodboldrække, som mediet havde rettigheder til i slutningen af 2017 og første del af 2018. Af anden live-sport meddelte Ekstra Bladet i maj, at mediet har sikret sig rettigheder til en række danske boksestævner.

Ekstra Bladet lægger liveboksning til digitalt abonnement

Disclaimer: MediaWatch er en del af Watch Medier under JP/Politikens Hus, men har redaktionel frihed til at dække JP/Politikens Hus som alle andre medievirksomheder. Medarbejderne på MediaWatch og Watch Medier sidder på egen adresse og deltager ikke i orienterende medarbejdermøder i JP/Politikens Hus.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere