MediaWatch

Kommunikationschef bliver ny direktør for Euroinvestors boligportal

Boligas kommunikationsansvarlig bliver ny direktør for boligportalen. Han afløser Frederik Rovsing, direktør for Euroinvestor, der ejer Boliga.

PR/Boliga
Foto: PR/Boliga

Boligportalen Boliga skifter ud i ledelsen, oplyser selskabet i en pressemeddelelse. Efter ni år som ansvarlig for Boligas kommunikation er Laust Farver, 40, udnævnt til at stå i spidsen som direktør.

Laust Farver overtager posten fra Frederik Rovsing, der er direktør for Euroinvestor.com, der ejer Boliga, og som fremover vil koncentrere sig om investorportalen.

"Laust Farver kommer med en masse erfaring og en lang række idéer til, hvordan vi kan udbygge Boligas position som boligkøbernes portal. Samtidig har han vist sig som en dygtig leder, der har opnået flotte, målbare resultater i sin tidligere jobfunktion i virksomheden," siger Frederik Rovsing i meddelelsen.

Boligsøgemaskinen Boliga blev etableret i 2007 og beskæftiger i dag 20 ansatte, skriver selskabet. Boliga driver flere andre sites i tilknytning, herunder Boliga Selvsalg, itvang.dk, tvangsauktioner.dk og iBoligen.dk.

Forsiden lige nu

Sjællandske Medier indfører brugerbetaling – men vil værne om trafik

Efter fokus på at løfte trafikken på nettet følger Sjællandske Medier efter andre mediehuse og indfører betaling for dele af indholdet. Men bannerindtægter spiller fortsat en nøglerolle: "Vi skal have så meget gratis, at vores brugertal ikke dykker," siger adm. direktør og chefredaktør.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere