MediaWatch

Kommunikationschef bliver ny direktør for Euroinvestors boligportal

Boligas kommunikationsansvarlig bliver ny direktør for boligportalen. Han afløser Frederik Rovsing, direktør for Euroinvestor, der ejer Boliga.

Foto: PR/Boliga

Boligportalen Boliga skifter ud i ledelsen, oplyser selskabet i en pressemeddelelse. Efter ni år som ansvarlig for Boligas kommunikation er Laust Farver, 40, udnævnt til at stå i spidsen som direktør.

Laust Farver overtager posten fra Frederik Rovsing, der er direktør for Euroinvestor.com, der ejer Boliga, og som fremover vil koncentrere sig om investorportalen.

"Laust Farver kommer med en masse erfaring og en lang række idéer til, hvordan vi kan udbygge Boligas position som boligkøbernes portal. Samtidig har han vist sig som en dygtig leder, der har opnået flotte, målbare resultater i sin tidligere jobfunktion i virksomheden," siger Frederik Rovsing i meddelelsen.

Boligsøgemaskinen Boliga blev etableret i 2007 og beskæftiger i dag 20 ansatte, skriver selskabet. Boliga driver flere andre sites i tilknytning, herunder Boliga Selvsalg, itvang.dk, tvangsauktioner.dk og iBoligen.dk.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs