MediaWatch

Dansker får ny ledelsespost i MTG

I forbindelse med at MTG udskiller tv-aktiviteterne i selvstændigt selskab, er der nu sat navne på yderligere to ledelsesroller i koncernen. Det betyder bl.a. udvidet ansvar til medieselskabets tidligere sportsdirektør.

PR/MTG
Peter Nørrelund skal ud over at være rådgiver for Nordic Entertainment Groups topchef, Anders Jensen, også sidde på ledelsespost i nyt MTG. Foto: PR/MTG

Flere brikker er nu faldet på plads i forbindelse med MTG's opsplitning af selskabet i to dele, hvoraf det ene beholder MTG-navnet og vil fokusere på digitale aktiviteter, mens den anden del skal hedde Nordic Entertainment Group og favne bl.a. MTG's nuværende tv-aktiviteter. Det fremgår af en selskabsmeddelelse.

Peter Nørrelund, der hidtil har været adm. direktør for MTG Sport, men i sidste måned blev udnævnt som ny rådgiver for Nordic Entertainment Groups topchef, Anders Jensen, med fokus på selskabets sportsrettigheder, får også ansvar i det nye MTG. Her bliver han chef for produktudvikling og inkubation samt meddirektør i selskabet Dreamhack, der står bag globale e-sportsevents og produktioner.

Han tiltræder sin nye stilling som chef for produktudvikling og inkubation i MTG med det samme og fra 1. juli hos Dreamhack. Han skal lede selskabet i samarbejde med nuværende adm. direktør Marcus Lindmark.

Derudover bliver Johan Levinsson, der hidtil har været juridisk chef i MTG, ny Group General Counsel - juridisk direktør - i MTG pr. 1. juli.

"Peter Nørrelund og Johan Levinsson har begge spillet centrale roller i at opbygge MTG's position som en førende global digital underholdningskoncern. Deres erfaring og passion er central, når vi fremadrettet udvikler og udvider vores portefølje af vækstselskaber inden for e-sport, onlinespil og digital videoindhold," lyder det fra MTG's topchef, Jørgen Madsen Lindemann, i meddelelsen.

MTG meddelte planerne om at splitte selskabet op i to i marts. Det skete i kølvandet på den kuldsejlede fusion mellem MTG's tv-forretning og TDC. Tv-aktiviteterne flytter med opsplitningen for sig selv i det nye Nordic Entertainment Group, mens den anden del af koncernen, der beholder MTG-navnet, vil have de opkøb inden for esport, gaming og videonetværk, som MTG har foretaget de seneste år, i centrum. De to selskaber vil begge være noteret på fondsbørsen i Stockholm.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere