MediaWatch

Elle udpeger ny leder af moderedaktion

Josephine Aarkrogh tager over som moderedaktør på Aller-magasin.

Tariq Mikkel Khan/Polfoto/Arkiv
Foto: Tariq Mikkel Khan/Polfoto/Arkiv

Aller-magasinet Elle har udpeget Josephine Aarkrogh ny fashion director, der får ansvaret for moderedaktionen. Det oplyser Aller Media i en pressemeddelelse.

Posten har indtil nu været besat af Anne P, som både har haft ansvaret for mode- og skønhedsområdet. Nu får hun udelukkende ansvar for skønhedsdelen, der blandt andet består af bloggen Powder.dk.

Josephine Aarkrogh begyndte på Elle i 2009 og har siden haft flere forskellige jobtitler på magasinet.

"Det er en fornøjelse at se sine medarbejdere vokse og udvikle sig med deres ansvarsområder. Det gælder både for Josephine, som i den grad har det, der skal til for at få succes som moderedaktør på Elle, og for Anne P., der senest med lanceringen af det digitale Elle skønhedsunivers powder.dk endnu en gang har cementeret, at hun er blandt Danmarks mest eftertragtede skønhedseksperter. Både når det gælder annoncører og læsere," udtaler Cecilie Ingdal, chefredaktør på Elle, i pressemeddelelsen.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere