MediaWatch

Nye chefredaktører til Allers familieugeblade

Ugebladskoncernen har fundet nye chefredaktører til Familie Journal og Ude og Hjemme internt. Derudover er ny kommerciel redaktør udpeget, som skal indri kommercielt potentiale i ugebladene.

Aller Medias familieugeblade, Familie Journal og Ude og Hjemme, får nye chefredaktører. Det oplyser Aller Media i en pressemeddelelse.

Ny chefredaktør for Familie Journal bliver 41-årige Søren Johannesen, mens 52-årige Kasper Bækgaard er ny chefredaktør for Ude og Hjemme. Begge har arbejdet som ledende redaktionschefer på de to blade siden sensommeren, men tager altså nu et skridt op.

"Både Søren Johannesen og Kasper Bækgaard har stor journalistisk integritet og er bladsnedkere helt ud i fingerspidserne. Samtidigt er de visionære og ambitiøse på deres respektive titlers vegne, og jeg er sikker på, at de 650.000 læsere, som de to titler har tilsammen, vil tage godt i mod de to herrer," udtaler Anette Kokholm, udgiverdirektør for ugeblade i Aller Media, i meddelelsen.

På Familie Journal afløser Søren Johannesen netop Anette Kokholm, der for nyligt har fået en del større kommercielt ansvar i forbindelse med en større omlægningen af den kommercielle afdeling i Aller Media. Kasper Bækgaard overtager posten fra Kaj Elgaard, som stoppede hos Aller før sommerferien.

Siden januar har de to ugeblade, der er Danmarks hhv. trejde og femte største ugblad, haft fælles redaktion med ugebladet Søndag.

Foruden udnævnelsen af de to nye chefredaktører, udpeger Aller Media også Ulrika Svedborn til kommerciel redaktør med ansvaret for at forankre native og kommercielle samarbejder. Hendes opgave bliver at indfri det kommercielle potentiale, som Aller Media

"Vores ugeblade har et stort uudnyttet kommercielt potentiale, hvor vi kan blive bedre til at byde ind med vores viden om målgrupper og være mere skarpe på, hvordan vores kvalitetsindhold og kompetencer kan åbne op for nye samarbejder med flere annoncører. Det er det fokus, vi styrker med den nye redaktørstilling," udtaler Anette Kokholm.

Forsiden lige nu

Medietopchef er mere rolig efter indtog i Amazon-land

Egmont Publishing vil de kommende år erobre nyt land inden for e-commerce i jagten på at få vinderpositioner på det skandinaviske marked - men forretningerne skal ikke integreres med magasinforretningen, siger topchef.

Facebook vil prioritere "troværdige" nyheder

Medlemsundersøgelser skal luge ud i falske nyheder og få lokale medier til at fylde mere i Facebooks feed. Samlet set skal mængden af nyheder dog fortsat reduceres med en femtedel.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere