MediaWatch

Aller vender minus til plus efter tys-tys-tunge år

Dagens domme i Se og Hør-sagen vil ikke få betydning for Aller Media, mener topchef Pål Thore Krosby, der retter blikket fremad og igen kan præsentere overskud for koncernen.

På Thore Krosby, adm. direktør, Aller Media. | Foto: Thomas Emil Sørensen/Polfoto/Arkiv

Efter to et halvt år i Se og Hør-sagens skygge vil Aller Media videre. Torsdag bliver der sat foreløbig punktum for det retslige opgør, når Retten i Glostrup afsiger dom over fem tidligere medarbejdere på Se og Hør og i Aller Media.

Mediebladskoncernen er selv blevet idømt en bøde på 10 mio. kr. Det skete i en tilståelsessag ved retten i august. Med den foreløbige afslutning på det juridiske efterspil ser Aller Media sagen mere i bakspejlet og kigger fremad, siger topchef Pål Thore Krosby.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs