MediaWatch

Tidligere Business-redaktør er ny chefredaktør på Djøfbladet

For et år siden sagde hun ja til en fratrædelsesordning på Berlingske. Nu bliver hun chefredaktør for Djøfs fagblad.

Fagforeningen Djøf har ansat Linda Overgaard som ny chefredaktør for foreningens medlemsblad, Djøfbladet. Det oplyser Djøf i en pressemeddelelse.

Linda Overgaard har senest været erhvervsredaktør på Berlingske Business. I forbindelse med nedskæringerne på Berlingske for ca. et år siden, var hun en af dem, der valgte at søge om frivillig fratrædelse og blev bevilget det. Inden Berlingske var Linda Overgaard direktør i Dansk Aktionærforening, chefredaktør på Penge & Privatøkonomi og redaktionschef i DR Nyheder.

"Det er et stort privilegium at få ansvaret for at udvikle Djøfbladet – både den trykte udgave og på digitale platforme. Jeg glæder mig til at forsyne de højt kompetente Djøf-medlemmer med inspirerende indhold," udtaler Linda Overgaard i pressemeddelsen.

Linda Overgaard afløser Stig Nielsen, som døde i slutningen af 2015, efter at han havde været chefredaktør for Djøfbladet i 10 år.

"Med Linda Overgaards brede mediebaggrund får Djøfbladet en leder, der kan stå i spidsen for bladets videre udvikling. Jeg ser meget frem til samarbejdet," udtaler Henriette Rald, kommunikationsdirektør i Djøf, i pressemeddelelsen.

Djøfbladet udkommer hver 14. dag og udsendes til 89.000 Djøf-medlemmer. Derudover udkommer Djøfbladet på nettet og via nyhedsbreve.

Djøf oplyser, at Linda Overgaard tiltræder sin nye stilling i starten af maj.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs