MediaWatch

The Economist lancerer nyt magasin

The Economist vil udgive et livsstilmagasin, der skal udkomme hveranden måned. Første udgave kommer til marts.

Det velrenommerede businessmagasin The Economist udvider sin portefølje med et livsstilsmagasin. Det får titlen ”1843” og skal udkomme hveranden måned. Det skriver Campaign.

Prisen på det nye magasin bliver 6,95 pund (67 kr.), og premiereudgaven udkommer 9. marts. "1843" vil blive solgt via abonnement og i bladkiosker.

Magasinet bliver livsstilsorienteret og vil have sektioner om emner som kultur, teknologi, mad, rejser, mode og velvære.

"Det (magasinet, red.) er rettet mod de globalt nysgerrige, højtuddannede, velhavende mennesker, der læser The Economist, men vil henvende sig til dem, når de er i en anden sindstilstand. The Economist taler til læserne, når de er fokuseret på forretninger, ”1843” vil tale til dem, når de slapper af på en søndag eftermiddag, på ferie eller i weekenden,” udtaler en talsperson til Campaign.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs