MediaWatch

Hæderkronet magasinudgiver i stor fyringsrunde

National Geographic afskediger næsten hver 10. medarbejder. Fyringsrunden kommer som optakt til et nyt partnerskab med 21st Century Fox.

180 medarbejdere står til at miste deres arbejde på National Geographic, der blandt andet står bag det berømte magasin af samme navn. Det svarer til ni pct. af de i alt 2000 ansatte. Afskedigelserne er en konsekvens af en forestående fusion med Ruport Murdochs selskab, 21st Century Fox. Det skriver The Guardian.

I september betalte Murdochs selskab 725 mio. dollar (4,95 mia. kr.) for at indgå i et partnerskab med National Geographic Society under navnet National Geographic Partners, hvor 21st Century Fox har 73 pct. af ejerskabet, mens de resterende 27 pct. ejes af National Geographic Society.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs