MediaWatch

Kongehusets pressechef: Derfor går vi ikke til Pressenævnet

Efter Her & Nu's dementi af historien om prinsesse Marie vil Kongehuset ikke gøre yderligere i sagen, siger Lene Balleby.

Foto: Lasse Kofod/Polfoto/Arkiv

Her & Nu trak i dag en historie tilbage om prinsesse Marie, der ifølge forrige udgave af det kulørte ugeblad skulle have været i Litauen for at få foretaget en brystoperation. Samtidig udsendte Kongehuset højst usædvanligt en pressemeddelelse, der gengav berigtigelsen i Her & Nu.

Fremgangsmåden har fået stor medieopmærksomhed i dagens nyhedsbillede, men hermed stopper Kongehuset også sagen, forklarer kommunikations- og pressechef Lene Balleby.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs