Flere Aller-magasiner rammes af nedskæringer

Samme dag som Aller lukker Kig Ind, beslutter medievirksomheden at skære stillinger på yderligere to udgivelser. En tredje redaktion kan blive berørt af afskedigelser.

Fire Aller-medarbejdere mister jobbet efter nedskæringer på udgivelserne Femina og Vi Unge. Det skriver Journalisten.

Det drejer sig om en art director på Vi Unge samt en journalist, en art director og en stylist hos Femina. Begge udgivelser har været ramt af oplagsnedgang de seneste år.

"Det er super ærgerligt og trist at sige farvel til gode kolleger, som man har arbejdet sammen med i mange år. Det er desværre endnu et eksempel på en branche, som er i krise med vigende oplagstal. Det er ikke sjovt," siger tillidsrepræsentant hos Aller, Jesper Bjerg, til Journalisten.

Samtidig er fem medarbejdere på Royalista.com, som er et site om royalt stof på engelsk, blevet opsagt. Sitet er sat til salg, og der arbejdes på at finde en køber, som i princippet godt kan overtage de fem ansatte på redaktionen. De opsagte medarbejdere ved derfor ikke, om de er købt eller solgt.

Meldingen kommer samme dag, som Aller har meldt ud, at ugebladet Kig Ind lukker. Sidste udgivelse er i morgen. Samtidig flytter Se og Hør udgivelsesdag fra torsdag til onsdag.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også