MediaWatch

Tidligere chefredaktør for IN rykker til skønhedsmagasin

Journalist og forfatter Anne Absalonsen bliver ny redaktør på skønhedsmagasin.

Skønhedsmagasinet Go Beauty har hyret journalist Anne Absalonsen som ny skønhedsredaktør. Det fremgår af en pressemeddelelse fra magasinet.

Her skal hun i parløb med ansvarshavende redaktør, Sabrina Honoré, sætte et hold, der vil give tips og gode råd om skønhed og sundhed, produkter og - behandlinger, skriver bladet.

Anne Absalonsen kommer fra en stilling som redaktør af fagbladet for de danske kosmetologer. Hun har tidligere været chefredaktør på Aller Medias Modemagasinet IN, som hun forlod i 2013 efter uenigheder om driften. Hun er desuden forfatter til bogen "Alt om skønhed – en insiders guide" og redaktør og vært på dk4 og vært i en programrække om sundhed og skønhed.

Go Beauty udkommer seks gange årligt i et oplag på 25.000, skriver magasinet, der bl.a. distribueres i dagligvarerhandlen og skønhedsklinikker.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs