MediaWatch

Aller lukker magasin i Norge

Det norske magasin Stylemag er på vej i graven trods gedigen oplagsfremgang. Magasinet fortsætter sit liv på nettet.

Foto: STINE BIDSTRUP/POLFOTO/ARKIV

I Norge har Aller Media besluttet at lukke ned for magasinet Stylemag i trykt form. Det skriver kampanje.com.

Magasinet øgede ellers sit oplag i 2014 med hele 44 pct. Det har altså ikke kunnet forhindre, at magasinet lukker ned. Til gengæld fortsætter magasinet sin tilværelse på nettet.

"Stylemag-mærket har fra starten været et flermedialt koncept med blandt andet seks printudgaver om året. Disse printudgaver skærer vi nu væk, men Stylemag lever i bedste velgående digitalt under kk.no. Ikke mindst er Stylemags blogprofil styrket gennem distributionssamarbejdet med kk.no, og det vil blive yderligere forstærket fremover. Indholdsprofilen i Stylemag skal dermed sikres digitalt og fortsat satses på," siger Ellen Arnstad, forlagsredaktør hos Aller Media, til kampanje.com.

To medarbejdere har hidtil arbejdet med den trykte udgave af magasinet. De fortsætter arbejdet i digitale projekter under kk.no.

Herhjemme blev det for nylig offentliggjort, at magasinet M!, der udgives af Bonniers Benjamin Media, går i samme retning. Benjamin Media lukker den trykte udgave af magasinet ned, mens det digitale univers består.

Aller Media i Norge har den seneste tid arbejdet med en sparerunde. For en måned siden kom det frem, at 28 medarbejdere har sagt ja til en fratrædelse.

Mere fra MediaWatch

Koda opponerer mod ny musikpolitik i DR

Nye retningslinjer i DR betyder, at kommercielt udgivet musik som udgangspunkt ikke længere skal bruges i programmer. Men public service-stationen bør have fokus på andet end katalog-musikken, mener Kodas adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs