MediaWatch

Ny chefredaktør for Nordjyskes jagtblad

Magasinet Jagt, vildt og våben, der er en del af JSL Media, der sidste år blev overtaget af Nordjyske Medier, skifter chefredaktør.

Magasinet Jagt, Vildt & Våben har fået ny chefredaktør, Simon Staffeldt Schou, oplyser bladet i en pressemeddelelse.

Simon Staffeldt Schou har senest skrevet fast for jagtmagasinet og har tidligere arbejdet som freelancer for flere printmedier og som forlagsredaktør under Gyldendal. Han overtager rollen fra magasinets tidligere redaktør, Ole Høy Hansen, og tiltrådte 1. april.

Jagt, Vildt & Våben er en del af nichemagasinerne i JSL Media, som Nordjyske Medier opkøbte og overtog i januar sidste år. Opkøbet har krævet store investeringer i 2014, der blev brugt på at puste digitalt liv i JSL Media. Det gav et et underskud på 9,862 mio. kr. i 2014 mod 2,201 mio. kr. i minus året før.

”Årets resultat er påvirket af omkostninger til udvikling af digitale universer, hvor indtægtsstrømme forventes i de kommende år (…) Selskabet forventer et forbedret, men negativt resultat for 2015,” fremgik det af JSL Medias årsregnskab for 2014.

JSL-stifter Jesper Sehested Lund fratrådte sidste september som adm. direktør i forlaget, hvor Nordjyske i stedet sendte et signal om nye digitale tider ved at indsætte mediehusets online-direktør Uffe Hyldgaard som hans afløser.

 Digitale investeringer koster stort underskud i JSL-regnskab

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs