MediaWatch

Ugeblade lever stadig højt på at guide tv-seere

Se og Hør og Billed-Bladet holder godt fast i den store ugentlige tv-guide på print, der i ét år er blevet produceret af Ritzau TV. Større digitalisering synes ikke forestående.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

Se og Hør og Billed-Bladet holder fast i deres store ugentlige tv-guides i printudgaven, der nu produceres af Ritzau TV og næppe står foran en gennemgående digitalisering. Til gengæld plejes printproduktet med nænsom hånd.

Aller Media nedlagde for cirka ét år siden den interne produktion af tv-oversigter til alle Allers tv-guides og tv-sider. Opgaven gik til Ritzaus tv-service, der i mange år har født aviskunder med fyldige færdige tv-oversigter og redaktionelt stof, f.eks. Ekstra Bladet. Udliciteringen var et led i Allers bestræbelser på at trimme omkostningerne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs