MediaWatch

Ugebladet Søndag udvider med "plus size"-magasin

Mandag udkommer Aller-bladet Søndag sammen med det nye tiltag "Kvinder med kurver", der er tænkt som et halvårligt søstermagasin.

Foto: Aller

Ugebladet Søndag sætter mandag plus size-magasinet ”Kvinder med kurver” i søen, oplyser Aller Media i en pressemeddelelse.

Magasinet, der sampakkes med Søndag, henvender sig til kvinder over 40 år, som bruger størrelse 44 eller derover, og ambitionen på siderne er at give brugbare, prisvenlige og moderigtige tips til læsere, der ikke har modelmål.

”Vi har i flere år leget med tanken om et plus size-magasin, så derfor er jeg naturligvis meget glad for, at vi nu kan sende det første eksemplar af ”Kvinder med kurver” på gaden. Plus size-kvinder fylder mere og mere i modebilledet, men i Danmark er der endnu ingen magasiner eller ugeblade, der helt konsekvent henvender sig til denne målgruppe. Det er det, vi gør med vores nye magasin,” siger Stinne Bjerre, chefredaktør på Søndag i meddelelsen.

Afhængig af modtagelsen og efterspørgslen skal ”Kvinder med kurver” udkomme to gange om året sammen med Søndag, der hæver prisen med 5 kr. for mandagens udgave, hvor særmagasinet følger med for første gang.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs