MediaWatch

Aller: Mindst én stor investering i 2014

Aller Media er gået på udkig efter investeringer, som skal gøre bladhuset mindre afhængigt af mediebranchen, siger adm. direktør i Aller Media til Børsen.

Udgiveren af bl.a. Se & Hør og Billed Bladet, Aller Media, købte i 2013 70 pct. af rejsebureauet Nyhavn Rejser, men ifølge Allers norske topchef, Pål Thore Krosby, skal der flere investeringer til i den målestok i 2014. Året skulle gerne byde på mindst én stor investering, siger han til Børsen.

”Jeg håber, at der snart falder aftaler på plads med nogle af de virksomheder, vi i øjeblikket kigger på. Vi skal gerne have mindst én ny investering på plads i 2014, og jeg håber på at få en ny omsætning ind i huset, som er minimum i størrelsesordenen som Nyhavn Rejser (omkring 300 mio. kr. red.),” siger Pål Thore Krosby, adm. direktør i Aller Media til Børsen.

Det drejer sig ifølge Pål Thore Krosby om virksomheder inden for underholdnings- og oplevelsesbranchen.

Frasalg og besparelser hæver Allers bundlinje

Fitness og forlystelser kan være næste skridt for Aller

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs