MediaWatch

Aller-topchef sætter print på bagsædet: "Vi skal alle sammen til at se ind i, hvilke formater vores indhold bedst produceres i"

Efter godt et år som topchef for Aller Media er Charlotte Riparbelli klar til at gentænke forretningsfundamentet i det familieejede bladhus for at geare koncernen til en fremtid, hvor udgivelsesplatforme og formater er sekundært.

Foto: Aller Foto & Video

Præcis én uge efter, statsminister Mette Frederiksens (S) holdt sin 11. marts-tale, der dagen efter lukkede Danmark ned, blev Charlotte Riparbelli udpeget som afløser til topposten i Aller Media.

Stolen havde hun holdt varm, siden Lars Sander Matjeka røg ud i januar efter endnu et år med millionunderskud i bladforretningen. Men det var først i marts, det blev besluttet, hun ikke blot var bænkevarmer, men ny topchef for en af Danmarks største medievirksomheder med en omsætning tæt på en milliard. Udnævnelsen skete i de første uger af en global krise, der betød, at hendes tiltrædelsestale til de godt 400 medarbejdere i Aller Media foregik over en computerskærm til de hjemsendte medarbejdere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs