MediaWatch

Bonnier Publications henter chef til ny redaktionel udviklingsafdeling

En ny redaktionel udviklingsafdeling har set dagens lys hos Bonnier Publications, og i spidsen for den står profil med erfaring fra bl.a. Gyldendal, DR og Microsoft.

Foto: PR/Bonnier Publications

Bonnier Publications har oprettet en ny redaktionel udviklingsafdeling, og den kommer Karen Westman Hertz til at stå i spidsen for. Det oplyser medieselskabet i en meddelelse.

Karen Westman Hertz får reference til indholdsdirektør Elisabeth Halmø, der tiltrådte i 2020. Den nye udviklingsafdeling vil bl.a. have fokus på "løbende udvikling og transformation af redaktionelle processer og nye digitale forretninger", fremgår det.

Karen Westman Hertz har senest stået i spidsen for Microsoft News Danmark og har tidligere været ansat hos bl.a. Mofibo, Gyldendal og DR med fokus på digitale medier. Hun tiltrådte hos Bonnier Publications 1. januar.

Bonnier Publications fusionerede ved årsskiftet med Benjamin Media, som Bonnier-selskabet hidtil var ejer af.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs