MediaWatch

Bonnier Publications om fusion: Vi skal stå stærkere i digital transformation

Fusionen mellem Bonnier Publications og Benjamin Media ligger i forlængelse af mange års samarbejde og får mest synlige konsekvenser i forhold til understøttende funktioner som kantine- og receptionsdrift. En håndfuld stillinger er nedlagt, siger adm. direktør.

Jesper Buchvald fortsætter som adm. direktør i Bonnier Publications efter fusionen med datterselskabet Benjamin Media. | Foto: Bonnier Publications/PR

I august meddelte Bonnier Publications og Benjamin Media, at de flyttede sammen hos førstnævnte, og torsdag kom så nyheden om, at de to selskaber nu også fusioneres. Det sker som en naturlig forlængelse af sammenflytningen, fortæller adm. direktør Jesper Buchvald.

"Det nye er, at vi har besluttet os for, hvordan vi vil håndtere sammenflytningen rent virksomhedsstrukturelt, og hvordan vi vil håndtere det ledelsesmæssigt," siger Jesper Buchvald.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs