MediaWatch

Bonnier Publications henter ny direktør fra Canal Digital

Bonnier Publications har kigget mod Norge efter erstatning for publicistisk direktør, der gik bort sidste år.

Elisabeth Halmø tiltrådte sit nye job hos Bonnier Publications 1. maj. | Foto: PR/Bonnier Publications

Elisabeth Halmø er fra 1. maj blevet en del af direktionen hos Bonnier Publications med titel af chief content officer, altså indholdsdirektør. Det oplyser medieselskabet i en pressemeddelelse.

Den nye direktør er uddannet journalist og har senest haft et direktørjob hos tv-distributøren Canal Digital. Tidligere har hun blandt andet stået bag et bureau, der producerede indhold til Egmont Publishing og Schibsted og har været chefredaktør for Microsofts MSN.

"Elisabeth har en usædvanlig kombination af erfaring med indholdsproduktion til forskellige platforme og markedsføring af indhold – tilmed på nordisk basis. Det er et utrolig godt match i forhold til netop den transformation, som vi står i," siger Jesper Buchvald, adm. direktør for Bonnier Publications, i meddelelsen.

Elisabeth Halmø erstatter Jens Henneberg, der gik bort i august 2019 efter en tragisk ulykke.

Den nye Bonnier Publications-direktør er nordmand og er flyttet fra Oslo til København i forbindelse med sit jobskifte.

"Bonnier Publications står på et meget spændende sted. Med stærke brands, en stor nordisk abonnementsforretning og med digitale abonnementer på de største titler, så er udgangspunktet rigtig godt. Transformationen kræver me-get, og jeg ser frem til sammen med dygtige kolleger og medarbejdere at kunne bidrage til den udvikling," udtaler Elisabeth Halmø om sit nye job.

Bonnier Publications har hovedkontor i København og har aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland og Belgien.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs