MediaWatch

Magasinhuse holder igen med deltagelse men roser tankerne bag ny annonceplatform

Publisher Platform, som gik i luften i sidste uge, er ikke nødvendigvis noget for Bonnier Publications og Benjamin Media, men der er ros fra salgsdirektøren. Hos Aller Media afventer man også de første resultater.

Det er positivt, at der igen kommer fokus på kontekst i medieindkøbet bl.a. med Publisher Platform, mener Frederik Ohl, salgsdirektør i Benjamin Media. | Foto: PR/Bonnier Publications

Ingen af de store magasinhuse var med, da en række af landets største medier i forrige uge lancerede Publisher Platform, en fælles annonceplatform, som ifølge en af medstifterne skal være den helt store markedsplads for danske medier.

Meldingen var, at magasinhusene havde fået tilbudt at være med, og det bekræfter Frederik Ohl, som er salgsdirektør i Benjamin Media, som er ejet af Bonnier Publications, hvor han også står med ansvaret for annoncesalg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs