MediaWatch

"Den frygt og bekymring, som prægede de første dage, var virkelig hård"

MediaWatchs Sommerbarometer: Kollegaer med morgenhår, en forecast for året og at sætte sig i spidsen for sin mangeårige arbejdsplads var blandt de store nedslag i første halvår for adm. direktør i Aller Media, Charlotte Riparbelli.

Foto: Aller Foto & Video

Hvilken arbejdsdag var den bedste i 1. halvår?

"Min bedste arbejdsdag står tydeligt for mig. Det var den dag i januar, hvor familien Aller bad mig om at træde til som konstitueret adm. direktør. Jeg har været mange år i Aller og er vokset op gennem udgiverorganisationen, og for mig var det den største tillidserklæring, man kunne drømme om. Ikke kun personligt, men også det at sætte så klart et fokus på udgiverdelen og kerneforretningen føltes godt."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs