MediaWatch

Allers digitale bladkiosk indgår samarbejde med teleselskab

Få uger efter, at den digitale bogtjeneste Saxo.com blev en del af mobilselskabet 3's tilvalgspakke, indleder 3 et lignende partnerskab med Aller Medias magasin- og ugebladsapp Pling.

Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Mediehuset Allers digitale bladkiosk Pling kommer fra dags dato med i tilvalgspakken hos tele- og mobilselskabet 3. Aftalen giver 3's kunder mulighed for at købe et Pling-abonnement til 79 kr. om måneden, hvilket er 20 kr. under normalprisen på 99 kr. Det fremgår af en pressemeddelelse.

I slutningen af september indgik 3 et lignende samarbejde med den digitale lyd- og ebogstejenste Saxo.com, som JP/Politikens Hus står bag. Aftalen gav 3's kunder 20 pct. rabat på den digitale bogtjeneste.

"Vi ser løbende på at indgå partnerskaber med digitale tjenester, som er relevante for vores kunder, og det er kun en fordel, at der er flere forskellige udbydere inden for samme genre. Det giver kunderne frihed til at vælge selv," siger David Elsass, direktør for 3’s privatmarked.

Aller Medias mobilapp Pling giver adgang til mediehusets egne magasiner samt en række internationale brands.

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs