MediaWatch

Dansker bliver direktør for produktionsgren i MTG

Morten Mogensen stiller sig i spidsen for MTG-ejede Nice Entertainment Group og afløser ny direktør for MTG i Norge.

PR/MTG
Morten Mogensen, nyudnævnt adm. direktør for Nice Entertainment Group. Foto: PR/MTG

Morten Mogensen er udnævnt som ny direktør for Nice Entertainment Group, der er produktionsgrenen af MTG. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Morten Morgensen har arbejdet hos MTG siden 2005 afbrudt af korte afstikkere til produktionsselskaberne Blu og Monday. Han har blandt andet været programdirektør for TV3-kanalerne og senest chief content officer hos MTG.

"Nice Entertainment Group har 28 selskaber i 16 lande med ét mål: At skabe fantastisk og prisbelønnet indhold, der engagerer seere overalt hver dag. Vi fortæller gode historier, og Morten er en af vores mest erfarne ledere af talentfulde indholdsskabere. Han vil stå i spidsen for Nices løbende udvikling som skaber og distributør af verdensklasseunderholdning," udtaler Jørgen Madsen Lindemann, MTG's adm. direktør, i meddelelsen.

Morten Mogensen afløser Morten Aass på direktørposten i Nice Entertainment Group. Han er ligeledes i dag blevet præsenteret som ny direktør for MTG i Norge. Begge tiltræder deres nye stillinger med omgående virkning.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere