MediaWatch

MTG udnævner ny direktør i Norge

Den norske del af MTG får Morten Aass, nuværende direktør i Nice Entertainment Group, som ny direktør.

PR/MTG
Foto: PR/MTG

MTG Norge har udpeget ny adm. direktør. Det oplyser selskabet i en pressemedellelse.

Morten Aass indtager posten. Han kommer fra en stilling som direktør for Nice Entertainment Group, der er MTG's produktionsgren. Direktørstillingen hos MTG Norge var tidligere besat af Trygve Rønningen, der i 2016 valgte at skifte til TV 2 i Norge. Siden da har posten været midlertidigt besat af økonomidirektør På Falck-Pedersen.

"Morten er den ideelle person til at udvikle MTG's norske virksomheder i en medieverden, som er i hurtig forandring. Han har omfattende og bred erfaring fra underholdningsindustrien og desuden indgående kendskab til det norske marked," udtaler Anders Jensen, direktør for MTG i Norden, i pressemeddelelsen.

Morten Aass har været topchef for Nice Entertainment Group siden 2010. Før da stod han i spidsen for TVNorge, der dengang var en del af Prosiebensat.1.

Forsiden lige nu

North Media vendte tilbage til overskud i 2017

Efter år med underskud blev udviklingen i North Media vendt i 2017, som kom ud af året med plus på bundlinjen. Selskabet forventer markante indtægtsstigninger i 2018, efter omlægningen hos Postnord har sendt nye kunder til selskabets distributionsgren.

Viaplay-chef forventer at overgå streamingmarkedet

Efter at have fremlagt tal, der viser, at Viaplay er vokset med 21 pct. i 2017, forventer Flemming Fjeldgaard, chef for Viaplay Danmark, at streamingtjenesten kan vokse mere end streamingmarkedet generelt. Det skal ske gennem investeringer i både produkt og indhold, fortæller han i et interview med MediaWatch.

Filmbranchen om S-forslag: Der skal mere til

Socialdemokratiet vil pålægge internationale streamingtjenester som Netflix, at de skal lægge mindst fem pct. af deres omsætning i produktion af dansk indhold. Det er ikke godt nok, lyder det fra film- og tv-branchen.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere