MediaWatch

Vært stopper på TV 2 efter pause

Morten Resen havde mulighed for at vende tilbage til sin værtsrolle på "Go' Morgen Danmark", men kaster sig i stedet over iværksætterprojekt.

Thomas Sjørup/Polfoto/Arkiv
Morten Resen. Foto: Thomas Sjørup/Polfoto/Arkiv

Morten Resen, tidligere vært på "Go' Morgen Danmark", stoppede midlertidigt i februar 2016 med mulighed for at vende tilbage til værtsrollen. Den mulighed har han nu fraskrevet sig, skriver BT.

Aftalen med TV 2 var, at han kunne returnere til tv-skærmen frem til 1. februar 2017. Det bliver ikke aktuelt, og i stedet kaster han sig fuldt ud over sit iværksætterprojekt med navnet Golittle, som er en art Tripadvisor for børnefamilier.

"Jeg har cuttet alt, så nu er der ikke nogen penge. Der er ingenting. Jeg har jo altid haft den her orlovskontrakt med TV 2 i baghovedet, men den er der ikke mere. Hvis det her ikke lykkes, så har jeg brugt en farlig stor del af det, jeg skal leve af, når jeg bliver gammel," siger Morten Resen til BT.

Han begyndte som vært på TV 2's morgenprogram i 2007 og var før det vært på P3.

Forsiden lige nu

Netflix glider af på S-forslag og sender bolden tilbage til politikerne

Den amerikanske streamingtjeneste vil ikke svare på, om den er klar til at imødekomme ønske fra flere partier om at betale en procentdel af sin omsætning tilbage til det danske produktionsmiljø. Tværtimod mener Netflix, at det er op til politikerne at finde løsninger, der "tilskynder investeringer".

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere