MediaWatch

Politiet anholder mand i sag om Yousee-nedbrud

En mand er blevet anholdt i forbindelse med Yousee store nedbrud nytårsaften. Politiet ved endnu ikke, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Kort tid efter at TDC anmeldte det omfattende nedbrud på YouSees kabel-tv-signal nytårsaften til politiet, har politiet foretaget en anholdelse i sagen.

En 51-årig dansk mand er blevet anholdt i sagen og er sigtet for at have overtrådt straffelovens paragraf 193, der omhandler "omfattende forstyrrelse af driften af fjernsynsanlæg", skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Politiet har i forbindelse med anholdelsen gennemført ransagninger og sikret forskelligt udstyr med henblik på teknisk undersøgelse.

Der er endnu ikke taget stilling til, om manden skal fremstilles i grundlovsforhør.

"Vi har endnu ikke fået afhørt ham. Der er et stort materiale, der skal gennemgås. Så det vil først blive afgjort fredag morgen, om han skal fremstilles i grundlovsforhør," siger vicepolitiinspektør Jens Møller til Ritzau.

Yousees nedbrud berørte mere end en million tv-kunder, som siden hen har fået kompensation i form af en filmpakke.

Forsiden lige nu

HuffPost klipper navlestreng til borgerjournalistik

Onlinemedie gør op med en af grundstenene i konceptet og vil ikke længere bringe indhold fra bloggere og bidragsydere, der hidtil har leveret gratis indhold. Det sker for at forbedre den journalistiske kvalitet og undgå at sprede misvisende information, siger chefredaktør.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere