MediaWatch

Discovery og Waoo indgår ny distributionsaftale

De to parter er blevet enige om en ny aftale, der blandt andet indeholder flere digitale tilbud. Aftalens længde og økonomiske detaljer offentliggøres ikke.

Foto: PR/Discovery Networks

Tv-selskabet Discovery Networks og tv-distributøren Waoo er blevet enige om en ny distributionsaftale. Det skriver parterne i en pressemeddelelse.

Aftalen gælder Discoverys kanaler såsom Kanal 5, 6'eren og Canal 9. Derudover vil Waoos kunder få adgang til flere digitale muligheder for Discoverys programmer.

"Vi er meget glade for den nye aftale med Waoo. Vi har sammen fundet en rimelig balance mellem pris og kvalitet. Sammen med Waoo glæder vi os til de kommende år, at seerne får nyskabelser som f.eks. dramaserien "Gidseltagningen" efter oplæg af Adam Price. Vi glæder os meget til at starte på næste del af den fælles rejse med Waoo og sammen styrke vores udviklingsmuligheder i Danmark," udtaler Christian Kemp, adm. direktør for Discovery Networks Danmark, i pressemeddelelsen.

Den nye aftale træder i kraft omgående. Parterne meddeler ikke, hvor lang tid aftalen løber, ligesom de økonomiske detaljer heller ikke offentliggøres.

"Vi er yderst tilfredse med den nye aftale med Discovery Networks Danmark. Aftalen understøtter vores udvikling mod endnu mere kvalitetsindhold, frit valg og digitale muligheder i vores tv-produkt. Discovery Networks Danmark leverer nogle af de rigtig populære danske tv-kanaler, så vi er glade for at have sikret dem til vores kunder fremadrettet," siger Jørgen Stensgaard, adm. direktør i Waoo.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere