MediaWatch

Formandsskifte i TV 2 Nord

Den regionale TV 2-station skifter ud på både formands- og næstformandsposten. De skal have fokus på medieforhandlinger og et eventuelt salg af TV 2.

PR
Foto: PR

Der er udskiftning på formandsposten hos TV 2 Nord. En enig bestyrelse valgte i går Mogens Mathiesen, som er adm. direktør i Royal Danish Seafood, som ny bestyrelsesformand. Han afløser advokat Henrik Skaarup, der stopper, fordi han har travlt med sin advokatforretning. Det skriver TV 2 Nord i en pressemeddelelse.

Også på næstformandsposten er der udskiftning. Her afløser formanden for LO Vendsyssel, Cai Møller, formanden for NNF Nordjylland, John Christiansen, der samtidig udtræder af bestyrelsen.

Den nye formand og næstformand skal ifølge TV 2 Nord have fokus på de igangværende medieforhandlinger. Her er TV 2 Nords og de øvrige regionale stationers fremtid sat i spil, fordi regeringen har varslet, at den ønsker at sælge TV 2.

"Et eventuelt salg af TV 2 vil helt givet betyde en stribe ændringer, også for den regionale tv-station, men vi er klar til at tage kampen op for at sikre, at nordjyderne og det øvrige regionale Danmark også i fremtiden kan få glæde af regionalt produceret tv og indhold til digitale platforme. TV 2 Nord skal bestå i mange år frem i tiden - det har vi brug for," udtaler den nye formand Mogens Mathiasen.

Forsiden lige nu

Dalende opbakning til tv-pakker er en af TV 2's store udfordringer

Selv om det er første gang i fem år, at TV 2 lever op til sin målsætning om en overskudsgrad på 10 pct., så er TV 2-boss mere end tilfreds med de seneste års resultater. Hun udpeger danskernes svigtende opbakning til tv-pakkerne som en af TV 2's helt store udfordringer.

Fredericia Dagblad får ny chefredaktør

Efter 14 år stopper Marianne Husted som chefredaktør for at blive redaktionel souschef. Hun afløses af jourhavende på avisen, der er en del af Jysk Fynske Medier.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere