MediaWatch

Kendt skuespiller bliver vært på nyt DR-show

Efter flere internationale roller vender skuespilleren Birgitte Hjort Sørensen tilbage til Danmark som vært for nyt underholdningsshow på DR1.

Lasse Bak Mejlvang
Foto: Lasse Bak Mejlvang

Hun har optrådt i internationale serier som "Game of Thrones" og "Vinyl", men til foråret kan seere på DR1 opleve skuespilleren Birgitte Hjort Sørensen som vært på det nye program ”Flashback”. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

"Flashback" er et underholdningsshow, hvor kendte mennesker deler ud af de pinligste eller absurde øjeblikke i deres liv.

"Jeg ser utrolig meget frem til at tage udfordringen op som vært på Flashback. Det er jo en slags fremmed land for mig, men jeg har altid haft stor glæde ved at søge nye udfordringer, og jeg har i et stykke tid gerne ville prøve rollen som vært af," siger Birgitte Hjort Sørensen i meddelelsen.

Hos DR er der begejstring for, at det kendte ansigt kommer til at stå i spidsen for det nye underholdningsprogram.

"Jeg er så glad og stolt over, at Birgitte Hjort Sørensen har lyst til at prøve kræfter med værtsjobbet på DR1. Selvom vi alle har nydt godt af hendes indiskutable talent som skuespiller, så var det i castingforløbet hendes helt kolossale evne til at være nærværende og få folk til at føle sig trygge, der overbeviste os om, at hun passede perfekt som vært på 'Flashback'," siger DR’s underholdningschef Jan Lagermand Lundme i pressemeddelelsen.

Programmet får premiere til foråret. Det er produktionsselskabet Skylark, der står bag udviklingen af "Flashback" og selve produktionen. Det er Skylarks første egenudviklede underholdningsformat, som produktionsselskabet har solgt ind til en dansk tv-station.

Nordisk Film TV's strid med israelere tager ny drejning

TV 2-top vil bevare public service-forpligtelse

Fire ud af fem natteravne fulgte amerikansk valggyser på tv

HBO sigter efter første nordiske serie i 2018 eller 2019

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere