MediaWatch

TV 2 åbner korrespondentkontor i London

Den megen blæst om Storbritanniens fremtid i EU får TV 2 til at sende en permanent korrespondent til den britiske hovedstad.

Foto: Matt Dunham/AP/Polfoto

Storbritannien løber i øjeblikket med en pæn del af overskrifterne, efter briterne for snart to uger siden ved en folkeafstemning valgte at forlade EU. Det får TV 2 til at åbne et korrespondentkontor i den britiske hovedstad, London, oplyser stationen.

Kontoret bliver bemandet af Ulla Terkelsen, udlandsreporter Ole Vestergaard samt en fotograf.

"Hele Europas historie har taget et sving til siden efter den britiske EU-afstemning, som også har skabt ledelsesmæssigt tomrum i begge Storbritanniens store partier og i uafhængighedspartiet UKIP. Samtidig kan Brexit komme til at ryste det britiske imperium i grundvolden, efter at Skotland og Nordirland har fået ny luft til selvstændighedsbevægelserne. Spørgsmålet er, om vi om få år stadig har det Storbritannien, vi kender i dag," siger TV 2s nyhedsdirektør, Mikkel Hertz, om baggrunden for det nye kontor i London.

TV 2's korrespondenthold blev tidligere på året udvidet med en base i Damaskus i Syrien. Tidligere har Ukraine og Afghanistan været hjemsted for TV 2-korrespondenter i perioder, hvor de pågældende lande var særligt meget i vælten.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs