MediaWatch

Metronome styrer sikkert gennem fusion og trægt marked

Selskabet bag "Masterchef" og "Familien fra Bryggen" leverer et overskud på linje med tidligere resultater i et år, hvor Johan Schlüter-sagen kostede millioner for branchen.

Kent Nikolajsen, adm. direktør, Metronome | Foto: PR

Produktionsselskabet Metronome præsterede i 2015 at lande et overskud på 7,5 mio. kr. Det er svært at sammenligne med året forinden, fordi det foregående regnskab kun dækkede seks måneder, men kigger man længere tilbage i tiden, flugter det nogenlunde med tidligere års overskud.

Metronome, der blandt andet står bag "Masterchef", "Hvem vil være millionær" og "Politijagt", var desuden gennem en fusion i 2015, hvor selskabet slog sig sammen med Endemol.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs