MediaWatch

TV 2 sætter sig på norsk landsholds-tv

Egmont-ejede TV 2 skal fra 2018 vise det norske landsholds kampe og sætter sig også på EM-slutrunden i 2020.

Det norske landshold, her i en kamp mod Belgien tidligere på måneden. | Foto: Geert Vanden Wijngaert/AP/Polfoto

Det norske landsholds kampe i kvalifikationen til EM i 2020 og VM i 2022 bliver vist på Egmont-ejede TV 2. Det skriver Kampanje.

Rettighederne gælder de to kvalifikationsturneringer samt EM-slutrunden i 2020, som TV 2 har købt sammen med med den norske pendant til DR, NRK.

"Det er en stor dag for TV 2. Vi har sikret os nye fantastiske sportsrettigheder. Det vil selvsagt styrke TV 2 og de forskellige sportskanaler med unikt indhold i en lang periode. Vi glæder os til at formidle disse kampe til tv-seerne i Norge," siger Olav T. Sandnes, topchef i TV 2 Norge, ifølge Kampanje i en pressemeddelelse.

Det er i øjeblikket Discovery Networks, der sidder på rettighederne til det norske landsholdskampe, men de mister altså kampene fra 2018.

På dansk grund kom det i sidste uge frem, at Discovery har købt rettighederne til de danske landskampe. Ud over kvalifikationskampene gælder Discoverys rettigheder også Nations League, som er en ny turnering for de 54 europæiske fodboldlandshold.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs