MediaWatch

DR-redaktør skifter til TV2 Fri

TV2 Fri har gaflet Thore Vonsek som ny redaktør fra DR K.

Foto: TV2

Opdateret 08.17 - DR K er fortid for Thore Vonsek, som i stedet kaster sig over programmerne hos TV2 Fri, hvor han er hentet ind som redaktør. Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Vonsek, som har været ikke mindre end 14 år hos DR, skifter således redaktørstillingen på DR K ud med en tilsvarende stilling hos TV2 Fri, oplyser sidstnævnte i en pressemeddelelse.

"I den sidste tid har både TV 2 Fri og DR K vist flotte vækstrater, så det er med stor glæde, at vi kan supplere vores team omkring TV 2 Fri med en af de centrale kræfter bag DR K’s succes. Thore Vonsek skal bidrage med sine erfaringer til vores fortsatte udvikling af TV 2 Fri," udtaler kanalchef Sune Roland.

Thore Vonsek har i mere end to år været redaktør hos DR K, og inden da har han produceret programmer til DR3 siden kanalens fødsel. Desuden har han lavet livsstils-tv hos DR i København og tidligere hos DR’s livsstilsafdeling i Aarhus.

"Jeg har været utroligt glad for at være med til at gøre DR K til et stærkt tv-brand og en kanal med bredde for masser af danskere. Begge dele glæder jeg mig til at arbejde videre med på TV 2 FRI, som er en kanal med kæmpe potentiale. Derfor håber jeg på at kunne medvirke til kanalens fortsatte vækst og ikke mindst bidrage med endnu flere opfindsomme og brugbare livsstilsprogrammer til danskerne," udtaler Thore Vonsek, som i sit nye virke bliver redaktørkollega med Nicolai Hansson.

Q1: Dalende tv-sening rammer MTG og Discovery hårdest

Mikkel Beha er Billed-Bladets tv-darling for femte gang

Nordisk Film TV finder ny udviklingschef på TV 2

TV 2: Markedet er mættet på nichekanaler

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs