MediaWatch

TV 2-region henter redaktør på Fyens Stiftstidende

TV 2 Fyn opretter en ny erhvervsredaktion, og i spidsen for den skal stå tidligere erhvervsredaktør fra Fyens Stiftstidende.

Ole Frank Rasmussen er ny erhvervsredaktør på TV 2 Fyn.

Ole Frank Rasmussen bliver fra 1. maj redaktør på TV 2 Fyn. Det oplyser TV 2-regionen i en pressemeddelelse.

Han skal stå i spidsen for en ny erhvervsredaktion med navnet TV 2 Fyn Business, der skal være endeligt etableret 1. september. Ole Frank Rasmussen kommer fra Fyens Stiftstidende, hvor han fra 2001 til 2014 var erhvervsredaktør.

"Ole Frank Rasmussen er formentligt den journalist, der kender allermest til det fynske erhvervs- og arbejdsmarked. Han brænder for stoffet. Han brænder for nyheder. Han brænder for Fyn. TV 2 Fyn får den bedst tænkelige redaktør til at stå i spidsen for et stofområde, der er overordentligt vigtigt for den fynske region de kommende år," siger Esben Seerup, direktør på TV 2 Fyn, i pressemeddelelsen.

TV 2 Fyn Business kommer ud over den nye redaktør til at bestå af to journalister og en praktikant.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs