MediaWatch

TV 2-region henter redaktør på Fyens Stiftstidende

TV 2 Fyn opretter en ny erhvervsredaktion, og i spidsen for den skal stå tidligere erhvervsredaktør fra Fyens Stiftstidende.

Ole Frank Rasmussen er ny erhvervsredaktør på TV 2 Fyn.

Ole Frank Rasmussen bliver fra 1. maj redaktør på TV 2 Fyn. Det oplyser TV 2-regionen i en pressemeddelelse.

Han skal stå i spidsen for en ny erhvervsredaktion med navnet TV 2 Fyn Business, der skal være endeligt etableret 1. september. Ole Frank Rasmussen kommer fra Fyens Stiftstidende, hvor han fra 2001 til 2014 var erhvervsredaktør.

"Ole Frank Rasmussen er formentligt den journalist, der kender allermest til det fynske erhvervs- og arbejdsmarked. Han brænder for stoffet. Han brænder for nyheder. Han brænder for Fyn. TV 2 Fyn får den bedst tænkelige redaktør til at stå i spidsen for et stofområde, der er overordentligt vigtigt for den fynske region de kommende år," siger Esben Seerup, direktør på TV 2 Fyn, i pressemeddelelsen.

TV 2 Fyn Business kommer ud over den nye redaktør til at bestå af to journalister og en praktikant.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs