MediaWatch

Waoo mister både formand og direktør

Både den adm. direktør og bestyrelsesformanden siger op i Waoo. Der er ikke noget drama, konstaterer ny bestyrelsesformand.

Torsdag lyder mere af av! end af Waoo! Indholdsudbyderen mister således både sin adm. direktør Jørgen Stensgaard og bestyrelsesformand Jørn Zielke, fremgår det af en meddelelse fra selskabet. Sidstnævnte afløses af Fibias adm. direktør Casper Holst-Christensen, mens der endnu ikke er fundet en erstatning i direktørstolen.

Selskabets to topledere har begge fundet mere spændende udfordringer uden for Waoo og energibranchen. I Jørgen Stensgaards tilfælde er der dog hverken angivet tidspunkt eller ny arbejdsgivere nærmere end, at det er en "Jyllands-baseret teknologivirksomhed", mens Jørn Zielke den 1. juli rejser til Seattle for at være viceadm. direktør for Falcks amerikanske forretning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs