MediaWatch

Koncern TV tilføjer nyt medlem af ejerkredsen

Produktionsselskabet udvider sin ejerkreds for anden gang på fire måneder. Det skal styrke Koncern TV's fokus på egenproducerede tv-programmer.

Koncern TV's nye ejerkreds består af (fra venstre mod højre) Jens Ulrik Pedersen, Birdie Bjerregaard, Stine van der Sterren Enevoldsen og Lars Seidelin. | Foto: PR/Koncern TV og Filmproduktion

Produktionsselskabet Koncern TV og Filmproduktion har udvidet sin ejerkreds. Stine van der Sterren Enevoldsen indtræder som medejer i selskabet og får titel som programchef. Det skriver Koncern TV og Filmproduktion i en pressemeddelelse.

"Vi er sprængfyldte af energi og godt på vej til at forme et selskab tilpasset tidens nye krav og behov. Koncern drives i øjnehøjde af multidisciplinære mennesker, der fungerer lige godt i alle led. Stine kan ligeledes håndtere hele processen fra ideudvikling til færdiggørelse og sikrer dermed kvaliteten i alle faser. Hun har et kompromisløst engagement og udviser stor empati, hvilket er kerneværdier i Koncern," siger salgs- og udviklingschef Birdie Bjerregaard i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs