MediaWatch

Koncern TV udvider ejerkredsen

Produktionsselskabet indlemmer tidligere direktør i SF Film i ejerkredsen. Det skal bla. øge indsatsen i udvikling og salg.

Foto: Sebastian Buur Gundvald/Polfoto

Tidligere direktør i SF Film Birdie Bjerregaard bliver ny medejer af Koncern TV og Film Produktion og får samtidig titel af udviklingsdirektør.

Det skriver Koncern TV og Film Produktion i en pressemeddelelse.

Samtidig overtager Lars Seidelin stillingen som adm. direktør fra Jens Ulrik Pedersen, som fremover bliver økonomidirektør.

Ifølge Lars Seidelin er udvidelsen af ejerkredsen et ønske fra selskabet om at øge indsatsen i udvikling og salg. Samtidig har ejerkredsen ønsket, at ejerskabet forblev på danske, kreative kræfter.

”Vi er super lykkelige over, at Birdie vil være med til at lave fremtidens Koncern sammen med os og vores medarbejdere. Hun har stor erfaring som dansk broadcaster på DR1 og er i besiddelse af et betydeligt, internationalt netværk. Derudover har hun som adm. direktør drevet SF Film Production med succes gennem de sidste to år - en erfaring vi regner med at gøre stor nytte af i det nye Koncern,” udtaler Lars Seidelin i meddelelsen.

Skal reboote i 2016

Ejerkredsen består fremover af Lars Seidelin, Jens Ulrik Pedersen og Birdie Bjerregaard. Hun udtaler, at hun glæder sig til "at være med til at reboote Koncern i 2016."

"Vi skal selvfølgelig bevare og forstærke de Koncernske værdier. Nemlig originale, egenudviklede programmer med indhold, der har noget på hjerte. Men vi skal også implementere strategi omkring nye platforme og etablere et særligt ben i Koncern, der indeholder fiktion i form af tv serier og FikFak - en blanding af fakta og fiktion," udtaler hun.

Koncern TV fik i seneste regnskabsår et underskud på lidt over 900.000 kr. Det er godt 1,5 mio. kr. dårligere end året før, hvor Koncern TV kom ud med et overskud på 600.000 kr. Selskabet har forklaret, at årsagen til resultatet skal findes i "et faldende udbud på det traditionelle marked for tv-produktion."

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs