MediaWatch

Discoverys nordeuropæiske topchef stopper

Chefen for Discovery Networks kanaler i Nordeuropa skifter job og bliver adm. direktør i Irlands nationale public service-udbyder.

Discovery Networks skifter ud på chefposten for broadcasterens nordeuropæiske aktiviteter. Den hidtidige chef, Dee Forbes, stopper og skal fremover være adm. direktør for Irlands public service-udbyder RTE.

Det betyder, at adm. direktør for Discovery Networks International JB Perette indtil videre overtager ansvaret for tv-kanalerne i Nordeuropa, der dækker Storbritannien, Irland, Benelux og Norden.

I det daglige arbejde vil det dog være chief operating officer Dominic Coles, der sidder i bestyrelsen i Discovery Networks Danmark, som overtager ansvaret for de nordiske lande.

Chefposten for Discoverys nordeuropæiske aktiviteter indebærer bl.a. ansvaret for 30 tv-brands fordelt over 17 forskellige lande og territorier. Samlet set når Discoverys kanaler i Nordeuropa ud til 280 mio. husstande.

Dee Forbes kom til Discovery i 2010. Inden da var hun bl.a. chef for Turner Broadcasting i Storbritannien og Irland.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs