MediaWatch

Nordjyske Medier sælger teknologivirksomhed

Norsk investeringsselskab køber teknologivirksomhed af Nordjyske Medier. Frasalget er en del af Nordjyskes ønske om at styrke kerneforretningen.

Nordjyske Medier har sat sig for at styrke kerneforretningen, medieforretningen, og i den forbindelse sælger Nordjyske Medier teknologivirksomheden Avit-Systems og dets datterselskaber i Norge og Sverige. Det skriver Nordjyske Medier i en pressemeddelelse.

"Avit-Systems har igennem de sidste ti år specialiseret sig i at levere og supportere tekniske løsninger til broadcastere og professionelle AV-virksomheder og har i dag et andet fokus, end Nordjyske Medier har. Derfor har vi valgt at sælge Avit-Systems til den norske virksomhed Atlantis Vest, der ønsker at videreudvikle Avit-Systems og skabe en stærk skandinavisk virksomhed,” siger Nordjyske Mediers administrerende direktør, Per Lyngby.

Atlantis Vest er en norsk investeringsvirksomheden, som primært investerer i skandinaviske virksomheder. Atlantis Vest har samtidig købt den norske virksomhed Video 4, som skal forenes med Avit-Systems.

Nordjyske Medier meddeler, at Avit-Systems fortsat vil servicere og være med til at udvikle det nordjyske mediehus' tekniske løsninger.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs