MediaWatch

Produktionsselskab udvider holdet

Produktionsselskabet Make Sense Film & TV har ansat to nye profiler for at løfte internationalt fokus.

Josefine Volqvartz (tv) og Natasha Guman. | Foto: PR/Make Sense

To nye ansættelser skal sætte fokus på produktion af internationalt tv-indhold hos Make Sense Film & TV. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Josefine Volqvartz er hyret som ansvarlig for internationale tv-produktioner, hun har senest arbejdet som tv-journalist for Al Jazeera English. Samtidig er Natasha Guman ansat, som senest har været social media manager for tiltaget Feminist Task Force i New York og tidligere har arbejdet som tv-journalist i DR.

Blandt de første opgaver, der venter holdet, er produktionen af nyhedsindslag, debatter og social media-dækning i forbindelse med kvindekonferencen, Women Deliver i København i maj, skriver selskabet.

Make Sense Film & TV ApS blev stiftet i 2012 og er ejet af Murad Ahmed, tidligere vært på DR2 og journalist på TV 2, samt Rikke Sternberg. Selskabet, der har kontor i Odense og København N., beskæftiger 12 og havde i 2014, der er det seneste regnskab, en bruttofortjeneste på 771.000 kr. og et driftsresultat på 202.000 kr. Overskuddet lød på knap 150.000 kr.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs