MediaWatch

Første Yousee-butik ser dagens lys

TDC har valgt Aarhus som den første by til de nye Yousee-butikker, der skal ersatte de gamle under TDC-brandet.

Foto: Carsten Snejbjerg/Polfoto/Arkiv

Til sommer bliver Yousee TDC-koncernens eneste brand til private forbrugere, når de to brands TDC og Yousee lægges sammen. Som forberedelse til det, åbner de første Yousee-butikker i dag, onsdag, i Aarhus, skriver Berlingske.

"Åbningen af vores første Yousee-butik markerer et vigtigt skridt i hele vores transformation mod en samling af de to mærker, Yousee og TDC. Det bliver nu synligt i gadebilledet for vores kunder, at TDC bliver til Yousee," siger René Brøchner, koncerndirektør for Yousee.

De nye Yousee-butikker erstatter de gamle TDC-butikker og ifølge René Brøchner forsøger man at adskilel de nye fra de gamle ved at indføre tiltag såsom løbende sms'er til kunderne om deres placering i en eventuel kø samt en reparatør, der vil være tilstede i butikkerne, så kunderne kan få repareret telefonen på stedet.

Aarhus-butikkerne fungerer som prøveballen for tiltagene og tiden vil vise, om tiltagene også indføres i Yousees øvrige butikker i landet, siger René Brøchner.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs