MediaWatch

Første Yousee-butik ser dagens lys

TDC har valgt Aarhus som den første by til de nye Yousee-butikker, der skal ersatte de gamle under TDC-brandet.

Til sommer bliver Yousee TDC-koncernens eneste brand til private forbrugere, når de to brands TDC og Yousee lægges sammen. Som forberedelse til det, åbner de første Yousee-butikker i dag, onsdag, i Aarhus, skriver Berlingske.

"Åbningen af vores første Yousee-butik markerer et vigtigt skridt i hele vores transformation mod en samling af de to mærker, Yousee og TDC. Det bliver nu synligt i gadebilledet for vores kunder, at TDC bliver til Yousee," siger René Brøchner, koncerndirektør for Yousee.

De nye Yousee-butikker erstatter de gamle TDC-butikker og ifølge René Brøchner forsøger man at adskilel de nye fra de gamle ved at indføre tiltag såsom løbende sms'er til kunderne om deres placering i en eventuel kø samt en reparatør, der vil være tilstede i butikkerne, så kunderne kan få repareret telefonen på stedet.

Aarhus-butikkerne fungerer som prøveballen for tiltagene og tiden vil vise, om tiltagene også indføres i Yousees øvrige butikker i landet, siger René Brøchner.

Forsiden lige nu

HuffPost klipper navlestreng til borgerjournalistik

Onlinemedie gør op med en af grundstenene i konceptet og vil ikke længere bringe indhold fra bloggere og bidragsydere, der hidtil har leveret gratis indhold. Det sker for at forbedre den journalistiske kvalitet og undgå at sprede misvisende information, siger chefredaktør.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere