MediaWatch

Peter Schmeichel bliver ekspert på 6'eren

Den tidligere danske landsholdsspiller debuterer i morgen i nyt job som ekspert for Discovery Networks' Premier League-dækning.

Foto: Lars Poulsen/Polfoto/Arkiv

Fra og med i morgen skal Peter Schmeichel dele ud af sine betragtninger om den engelske Premier League på 6'eren. Det oplyser Discovery Networks i en pressemeddelelse.

Første opgave bliver kampen mellem Leicester og Norwich, hvor den tidligere landsholdsspillers søn, Kasper Schmeichel, er målmand for førstnævnte.

"Jeg ser frem til at blive en del af Discoverys dækning fra Premier League på 6´eren. Kanalen er kendetegnet ved en høj grad af faglighed, og holdet der laver programmerne fra Premier League, består af dedikerede og dygtige mennesker. Mange af dem har jeg tidligere haft fornøjelsen af at arbejde med, og jeg er sikker på, at de vil gøre alt for, at jeg falder godt til," udtaler Peter Schmeichel i pressemeddelelsen.

"Han bliver et stærkt kort"

Med tilgangen af Peter Schmeichel har Discovery samlet flere af 1990'ernes store danske fodboldspillere på ekspertholdet, bl.a. Brian Laudrup og Flemming Povlsen.

"Der er lighedstegn mellem Peter Schmeichel og Premier League. Nu kommer månederne, hvor det er spillerne med den stærkeste karakter og udstråling, der afgør kampen om mesterskabet. Og Peter ved fra sin egen tid som aktiv, hvordan man præsterer under pres, og samtidig kender han alt til mekanismerne uden for banen. Han bliver et stærkt kort for os og vil med sin indsigt skærpe oplevelsen for seerne," siger Anders Bay, konstitueret sportsdirektør hos Discovery Networks, i meddelelsen.

Peter Schmeichel var i en periode vært på Champions League-dækning i TV3-familien og har desuden arbejdet for TV 2 som vært på landsholdskampe og VM-slutrunden i 2014.

I sidste uge kom det frem, at den tidligere målmand ligeledes skal arbejde for det kinesisk medie Sina Sports.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs