MediaWatch

Konkurrenter holder marketing-kanoner i ro i tv-konflikt

Canal Digitals kunder står i øjeblikket uden kanalerne fra Discovery Networks. Men de andre tv-distributører på markedet vil ikke benytte anledningen til at fiske kunder hos konkurrenten.

Ulf Lund, adm. direktør, Boxer | Foto: Carsten Bundgaard/Polfoto/Arkiv

Siden midnat mandag har 200.000 danske husstande måttet gå forgæves efter kanalerne fra Discovery Networks. En del af dem er kunder hos Canal Digital, mens andre er parabolkunder hos Viasat, der køber Discovery-kanaler gennem Canal Digital, og andre igen er medlemmer af antenneforeninger.

Situationen har udløst utilfredshed hos en række Canal Digital-kunder, men det får ikke konkurrenterne på tv-distributørmarkedet til at gå på jagt efter Canal Digitals kunder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs