MediaWatch

Dk4 har mistet hver syvende seere siden 2011

Seerne siver fra Dk4. Størst er faldet i den kommercielt set interessante målgruppe fra 19-50, mens den brede målgruppe fra 3 år og opefter siver langsommere.

I sidste uge kom det mediepolitikere på Christiansborg for ører, at Yousee overvejer at fjerne DK4 fra tv-distributørens grundpakke. Yousee ønskede ikke at udtale sig om en sådan beslutning, men fremførte, at seertallene har været vigende.

"Vi vurderer kontinuerligt kanalporteføljens performance for at sikre, at vores kunder får det bedst mulige produkt. Når du spørger specifikt til Dk4, så har vi bemærket, at seningen er faldet hen over de seneste år. Faldet er delvis drevet af, at andre kanaler har etableret sig i Dk4’s oprindelige målgruppe," sagde Christian Philip Morgan, mediedirektør hos TDC, der ejer Yousee, i sidste uge til MediaWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs