MediaWatch

Dansk Filmskat rykker ind på Apple TV

De klassiske danske film i Dansk Filmskat kan fra i dag ses på det nye Apple TV.

Skuespiller og instruktør Erik Clausen ved lanceringen af Dansk Filmskat | Foto: Philip Davali/Polfoto/Arkiv

Dansk Filmskat, der hører under Nordisk Film, lancerer i dag en app til Apple TV. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Tjenesten gik i luften i februar 2015 og er i forvejen tilgængelig på computer, tablet, Chromecast og Sony Playstation.

"Jeg er rigtig glad for, at vi kan indlede året med så god en nyhed til Dansk Filmskats medlemmer. Med lanceringen på Apple TV ser vi også frem til at kunne byde nye brugere velkommen indenfor hos Dansk Filmskat," siger Ole Martini, direktør for consumer channels i Nordisk Film, i pressemeddelelsen.

Af meddelelsen fremgår det desuden, at Dansk Filmskat er på vej til at blive tilgængelig på endnu en platform. Historien melder imidlertid ikke noget om, hvilken platform der er tale om.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs