MediaWatch

Metronome finder ny producent hos Mastiff

Ny producent på Metronome skal bl.a. stå i spidsen for "Familien på bryggen" til TV3.

Metronome Productions udvider fra det nye år producentgruppen med Jakob Skovgaard Nielsen, som starter som producent på "Familien på Bryggen", som Metronome producerer for TV3.

Det oplyser Metronome i en pressemeddelelse.

Jakob Skovgaard Nielsen kommer fra en stilling som redaktionschef på Mastiff, hvor han bl.a. har arbejdet med "Made in Denmark" til DR2, "Paradise Hotel" til TV3. Han har desuden været udlån til Blu i forbindelse med deres produktion af X Factor for DR1.

”Han har en meget bred profil inden for alt fra underholdning og reality til reportage og livsstil. Han er respekteret i branchen for sit høje faglige niveau og har stået i spidsen for og drevet store programformater. Uanset genre har han vist en veludviklet sans for sætte store karakterer i scene i gode fortællinger – et talent han i første omgang kan slå på i sit arbejde med "Familien på Bryggen"," siger programchef Steffen Bjergved i meddelelsen.

Jakob Skov Nielsen har også været på Metronome tidligere, som post-producer på Masterchef, oplyser selskabet.

Forsiden lige nu

Dalende opbakning til tv-pakker er en af TV 2's store udfordringer

Selv om det er første gang i fem år, at TV 2 lever op til sin målsætning om en overskudsgrad på 10 pct., så er TV 2-boss mere end tilfreds med de seneste års resultater. Hun udpeger danskernes svigtende opbakning til tv-pakkerne som en af TV 2's helt store udfordringer.

Fredericia Dagblad får ny chefredaktør

Efter 14 år stopper Marianne Husted som chefredaktør for at blive redaktionel souschef. Hun afløses af jourhavende på avisen, der er en del af Jysk Fynske Medier.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere