MediaWatch

KNR ansætter ny direktør

Den grønlandske medievirksomhed har ansat ny direktør, der tiltræder 1. april.

Den grønlandske public service-station KNR har fra 1. april Karl-Henrik Simonsen i direktørstolen. Det oplyser KNR.

Karl-Henrik Simonsen kommer fra en stilling som HR-chef i den grønlandske post- og televirksomhed, Tele-Post. Den post har han haft siden 2007, og før det var han i en årrække ansat i det grønlandske politi.

"Bestyrelsen vurderer, at Karl-Henrik Simonsen er den rette person til at løfte den tunge opgave som direktør i KNR, og samtidig er han en person, som med den grønlandske mentalitet og kultur i bagagen, kan være bannerfører i KNR's videre udvikling," skriver KNR's bestyrelsesformand, Nukaraq Eugeniu, ifølge KNR i en kommentar til ansættelsen.

KNR mistede for nylig sin direktør. Jacob Abelsen sagde i oktober sin direktørstilling op efter kun et halvt år på posten. Det skete, fordi han ville påtage sig andre opgaver. Siden da har vicedirektør i KNR, Jan Berg, fungeret som direktør.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs