MediaWatch

Nordisk Film satser på tv-serier

Nordisk Film vil i løbet af 2016 åbne en ny afdeling, der fokuserer på at producere dramaserier til tv.

Foto: Egmont

I det kommende år vil Nordisk Film oprette en ny tv-afdeling, som skal producere dramaserier. Det skriver Jyllands-Posten.

”Serierne er et vækstmarked, og vi ser, at der er international efterspørgsel efter nordiske serier. Det er bestemt ikke umuligt, at vi en dag kan lave den næste ”Narcos” eller ”House of Cards”,” siger Allan Hansen.

Produktionsselskabet ønsker ikke at offentliggøre de konkrete planer endnu, men det skulle ifølge Jyllands-Posten blive produceren Tomas Radoor, som kommer til at stå i spidsen for den nye tv-afdeling. Han har blandt andet tidligere været med til at producere tv-serien "Manden med de gyldne ører" for Nordisk Film. Serien blev vist på DR2. 

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs