MediaWatch

Nordisk Film satser på tv-serier

Nordisk Film vil i løbet af 2016 åbne en ny afdeling, der fokuserer på at producere dramaserier til tv.

Foto: Egmont

I det kommende år vil Nordisk Film oprette en ny tv-afdeling, som skal producere dramaserier. Det skriver Jyllands-Posten.

”Serierne er et vækstmarked, og vi ser, at der er international efterspørgsel efter nordiske serier. Det er bestemt ikke umuligt, at vi en dag kan lave den næste ”Narcos” eller ”House of Cards”,” siger Allan Hansen.

Produktionsselskabet ønsker ikke at offentliggøre de konkrete planer endnu, men det skulle ifølge Jyllands-Posten blive produceren Tomas Radoor, som kommer til at stå i spidsen for den nye tv-afdeling. Han har blandt andet tidligere været med til at producere tv-serien "Manden med de gyldne ører" for Nordisk Film. Serien blev vist på DR2. 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs